FAQ

Ga naar de homepage en scroll naar het aanmeldformulier. Vul daar je gegevens in en druk op aanmelden.
Houd rekening met de volgende drie dingen

  • Soms kan het even duren voordat je onze welkomstmail ontvangt, de server kan het zwaar hebben omdat er meer mails in de wachtrij staan.
  • Check altijd je SPAM-BOX, het kan voorkomen dat ons mailtje daarin terecht is gekomen. Voeg ons mailadres toe aan je vertrouwde contactpersonen en indien mogelijk, rapporteer dat onze mail geen spam is.
  • Heb je bij het aanmelden het vinkje aangevinkt van de voorwaarden? Wanneer je deze niet hebt aangevinkt mogen we je wettelijk gezien niet mailen en ontvang je dus ook niets.
  • Gebruik altijd je echte e-mailadres, onze mailserver filtert automatisch neppe e-mailadressen en/of adressen die puur zijn aangemaakt voor het ontvangen van niet persoonlijke mails.

Wij werken samen met onderzoeksbureaus en adverteerders die mensen zoals jij willen belonen voor bepaalde taken, dat kan zijn het invullen van een enquête, het bezoeken van een bepaalde website of meedoen met bepaalde acties. Deze partijen hechten veel waarde aan jouw mening, welke ze weer gebruiken voor onderzoeksresultaten zodat ze hun services of diensten kunnen verbeteren.

Win-win-win

Het is een win-win-win situatie want jij krijgt gratis beloningen en zij krijgen waardevolle informatie.

Onze website zorgt ervoor dat jij en het onderzoeksbureau/adverteerder samenkomen en daar krijgen we een kleine vergoeding voor.

Dat verschilt, want sommige partijen hebben niet continu behoefte aan deelnemers. Wij houden continu in de gaten of er nieuwe partijen zijn waarmee we kunnen samenwerken zodat jij je daar ook bij aan kunt sluiten.
Ja, het is heel simpel om je af te melden, in iedere mail die je van ons ontvangt staat een link waarmee je je kan afmelden. Zodra je je hebt afgemeld, ontvang je geen mails meer van ons.

Let op: Wij kunnen je niet uitschrijven bij de andere partijen zoals onderzoeksbureaus.

Meestal heb je de optie om uit te laten betalen via PayPal, waardebonnen en/of prijstrekking-deelname. Check altijd even bij de aanbieders die we je hebben toegestuurd waarvoor je allemaal kan sparen.
Dat verschilt per aanbieder, ons advies is om bij zoveel mogelijk aanbieders aan te melden. Sommige aanbieders geven tot wel € 10,- per ingevulde enquête.

De mate waarin je kans sparen is afhankelijk van verschillende aspecten, onder andere het aanbod van het onderzoeksbureau en jouw personalia spelen hierin een rol.

Stel, jij bent een man van 25 jaar en het onderzoeksbureau doet een onderzoek waarbij ze vrouwelijke respondenten van 50+ willen enquêteren, dan ontvang je daar geen uitnodiging voor. Dit voorbeeld geeft aan dat er geen gegarandeerd aantal enquêtes zijn. Daardoor kunnen we ook niets zeggen over de snelheid waarmee jij kan sparen, dat is voor iedereen anders.

Bij de meeste aanbieders geldt een minimum leeftijd van 16 jaar, echter kan je bij sommigen met toestemming van je ouders ook meedoen. Check altijd bij de aanbieder welke regels zij hanteren zodat je zeker weet dat je mee kan doen.